2η Ημερίδα για Β' & Γ' Λυκείου

Το Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής (ΜΑΣ) του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΠΚ) διοργανώνει ημερίδα για τους μαθητές της Β' και της Γ' Λυκείου με θέμα


"Γιατί να σπουδάσω Μαθηματικά και Στατιστική;

Τι μπορώ να κάνω μετά;"


Στην ημερίδα, θα γίνει παρουσίαση της κεντρικής θέσης της επιστήμης των Μαθηματικών στον ευρύτερο χώρο των επιστημών και μια ομιλία ειδικού περιεχομένου από καθηγητές του τμήματος ΜΑΣ για μαθητές Λυκείου (Δημόσια και Ιδιωτικά Λύκεια όπως και Τεχνικές Σχολές). Μετά θα ακολουθήσει περιήγηση στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου όπου οι συμμετέχοντες* θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Βιβλιοθήκη του ΠΚ. Θα προσφερθεί γεύμα και στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση με θέμα τις προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας των αποφοίτων του τμήματος Μαθηματικών και Στατιστικής.

Ημέρα: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023, Ώρα: 9:30-17:00 (θα οριστικοποιηθεί αργότερα)

Χώρος Εκδήλωσης: ΧΩΔ02-Β205, Πανεπιστημιούπολη, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές συμπληρώνοντας το έντυπο εγγραφής εδώ μέχρι την Παρασκευή 13/10/2023.

Δεν δεχόμαστε δηλώσεις συμμετοχής  από τις 14/10/23.

Η ημερίδα είναι ανοικτή σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και καθηγητές συμβουλευτικής και επαγγελματικής αγωγής.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έχει σταλεί επιβεβαιωτικό μήνυμα (16/10/2023) σε όλους τους συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει κατα την εγγραφή τους με πληροφορίες για την ημέρα της ημερίδας. Αν κάποιος δεν έχει λάβει μήνυμα, τότε πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν μαζί τους την ημέρα της εκδήλωσης, το επιβεβαιωτικό μήνυμα που έχουν λάβει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει για την εγγραφή. Θα δοθούν επίσης βεβαιώσεις συμμετοχής στο τέλος της εκδήλωσης.

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Τμήματος ΜΑΣ στο 22892600 ή [email protected].

Χώρος Στάθμευσης και Πρόσβαση.    

Χάρτης 1 και Χάρτης 2.

Οδηγίες Πρόσβασης:

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο κτίριο ΧΩΔ02 στην αίθουσα Β205 στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επισυνάπτονται δύο χάρτες (πιο πάνω) στους οποίους υποδεικνύεται η πρόσβαση στην Πανεπιστημιούπολη, καθώς και δύο προτεινόμενοι χώροι στάθμευσης για δική σας ευκολία. 

Συγκεκριμένα,  εάν σταθμεύσετε στον “προτεινόμενο χώρο στάθμευσης 2”,  τότε θα εισέλθετε στο κτίριο ΧΩΔ02 από την κεντρική του είσοδο, η οποία είναι στο επίπεδο της Βιβλιοθήκης. Για να βρείτε την αίθουσα Β205 θα πρέπει να κατεβείτε στο επίπεδο -2 (δηλαδή Β2). Μέσα στο κτίριο υπάρχουν ενδείξεις για να βρείτε την αίθουσα Β205 στον όροφο Β2. 

Στην περίπτωση που θα σταθμεύσετε στον "προτεινόμενο χώρο στάθμευσης 1”, θα εισέλθετε στο κτίριο ΧΩΔ02 από την πίσω είσοδο του κτιρίου και τότε θα είστε ήδη στο επίπεδο Β2.


Το Πρόγραμμα της ημερίδας είναι εδώ.


Το πόστερ της ημερίδας είναι εδώ.