Το Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής (ΜΑΣ) του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΠΚ) διοργανώνει ημερίδα για μαθητές της Β' και της Γ' Λυκείου με θέμα

"Γιατί να σπουδάσω Μαθηματικά και Στατιστική;

Τι μπορώ να κάνω μετά;"

Στην ημερίδα, θα γίνει παρουσίαση της κεντρικής θέσης της επιστήμης των μαθηματικών στον ευρύτερο χώρο των επιστημών και μια ομιλία ειδικού περιεχομένου από καθηγητές του τμήματος ΜΑΣ για μαθητές Λυκείου. Μετά θα ακολουθήσει περιήγηση στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου όπου οι συμμετέχοντες* θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Βιβλιοθήκη του ΠΚ. Θα προσφερθεί γεύμα και στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση με θέμα τις προοπτικές επαγγελματικής σταδιοδρομίας των αποφοίτων του τμήματος Μαθηματικών και Στατιστικής.

1η Ημερίδα Τμήματος Μαθηματικών και Στατιστικής για τους Μαθητές Λυκείου

Ημέρα: Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

'Ωρα: 10:00-16:00

Χώρος Εκδήλωσης: ΧΩΔ02-Β205, Πανεπιστημιούπολη, Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ.

Για συμμετοχή, συμπληρώστε το έντυπο εγγραφής  μέχρι τις 26/10/2019. Έχει σταλεί επιβεβαιωτικό μήνυμα (1/11/2019) σε όλους τους συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει με πληροφορίες για την ημέρα της εκδήλωσης. Αν κάποιος δεν έχει λάβει μήνυμα, τότε πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα.


Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες* πρέπει να φέρουν μαζί τους το δελτίο αποδοχής που θα λάβουν στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση την ημέρα της εκδήλωσης για την εγγραφή. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στο τέλος της εκδήλωσης.

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με την γραμματεία στο 22892600 ή commas@ucy.ac.cy

Εκπρόσωπος Τμήματος: Αναπληρώτρια Καθ. Κλεοπάτρα Χριστοφόρου

* Η ημερίδα είναι ανοικτή σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και καθηγητές συμβουλευτικής και επαγγελματικής αγωγής.

Χωρος Στάθμευσης και Πρόσβαση. Χάρτης 1 και Χάρτης 2.

Οδηγίες. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο κτίριο ΧΩΔ02 στην αίθουσα Β205 στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επισυνάπτονται δύο χάρτες στους οποίους υποδεικνύεται η πρόσβαση στην Πανεπιστημιούπολη, καθώς και δύο προτεινόμενοι χώροι στάθμευσης για δική σας ευκολία. 

Συγκεκριμένα,  εάν σταθμεύσετε στον “προτεινόμενο χώρο στάθμευσης 2”,  τότε θα εισέλθετε στο κτίριο ΧΩΔ02 από την κεντρική του είσοδο, η οποία είναι στο επίπεδο της Βιβλιοθήκης. Για να βρείτε την αίθουσα Β205 θα πρέπει να κατεβείτε στο επίπεδο -2 (δηλαδή Β2). Μέσα στο κτίριο υπάρχουν ενδείξεις για να βρείτε την αίθουσα Β205 στο όροφο Β2. 

Στην περίπτωση που θα σταθμεύσετε στον "προτεινόμενο χώρο στάθμευσης 1”, θα εισέλθετε στο κτίριο ΧΩΔ02 από την πίσω είσοδο του κτιρίου και τότε θα είστε ήδη στο επίπεδο Β2.

Γιατί Μαθηματικά και Στατιστική;